+36 23 347 086 +36 23 347 091 info@gyogyfu.hu
TERMÉKEINK
 
Filteres, szivarfilteres teák
 
 
- FILTERES TEÁK
 
 
- SZIVARFILTERES TEÁK
 
 
Terápiás filteres és szálas teák
 
 
- FILTERES MONO TEÁK
 
 
- FILTERES KEVERÉK TEÁK
 
 
- SZÁLAS MONO TEÁK
 
 
- SZÁLAS KEVERÉK TEÁK
 
 
Étrendkiegészítők
 
 
Fűszerek
 



Fűszerek
Listázandó termékek száma:
10
|
25
|
50
|
100
„BÜTYÖK BÁCSI FÁCÁNLEVESE”
Régi vadász recepten alapuló, különleges fűszerkeverék. Erőteljes, sokrétű aromát ad a vadszárnyas levesnek, ami szép, aranysárga színt is kap ráadásul.
Összetevők: borókabogyó, gyömbérgyökér, sáfrányos szeklice, szegfűszeg, szerecsendió
Tömeg: 50 g/ tasak
Tovább »
 
PRÉRI MARHASÜLT, RAGU
Marhahús száraz pácolásához, fűszerezéséhez alkalmas ez a hagyományos és modern gasztronómiai gyakorlatot ötvöző fűszerkeverék. Különösen ajánljuk mártásos húsételek készítéséhez.
Összetevők: fűszerkömény, koriandermag, lestyánlevél, mustármag, rozmaringlevél, szurokfű
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
SÜLT HAL
Kellemes, mediterrán ízhatású fűszerkeverék; gyógynövényként is jelentős hazai fűszernövényekből áll. Az összeállítás jól illeszkedik a közismerten egészséges halételekhez.
Összetevők: kerti kakukkfű, koriandermag, majoranna, medvehagyma, rozmaringlevél
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
SZÁRNYAS SÜLT, RAGU
Az ázsiai konyha fűszerezésére emlékeztető. Jellegzetes, erősebb illata és íze alkalmas a kevésbé kifejezett ízű vagy erősebb jellegű baromfi húsokhoz.
Összetevők: gyömbérgyökér, koriandermag, medvehagyma, rozmaringlevél
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
SZÉKELY FŰSZERKEVERÉK
A székely népi konyha leggyakrabban használt tradicionális fűszereiből összeállított fűszerkeverék, sültek, húsos káposztaételek, burgonya- és bablevesek, mártások, erdélyi ételspecialitások készítéséhez.
Összetevők: borsikafű, koriandermag, medvehagyma, mustármag, tárkony
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
VADPÁC I. (OLAJOS)
Erősebb ízű vadhúsok –dám-, gímszarvas, vaddisznó– sütés előtti pácolásához ajánljuk. Összetétele követi a vadász hagyományt. Emésztésjavító hatású.
Összetevők: borókabogyó, kerti kakukkfű, koriandermag, mustármag
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
VADPÁC II. (OLAJOS)
Enyhébb ízű vadhúsok –muflon, őz, nyúl– sütés előtti pácolásához ajánljuk. Napjainkban divatos, mediterrán jellegű ízt és illatot kölcsönöz a vadhúsoknak.
Összetevők: borókabogyó, kerti kakukkfű, koriandermag, rozmaringlevél
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
VADPECSENYE I.
Az erőteljesebb fűszerezést igénylő vadpecsenyéhez ( dám-, gímszarvas, vaddisznó) ajánljuk. A fűszerezés közelít az angol és olasz konyha szokásaihoz.
Összetevők: bazsalikom, borókabogyó, borsikafű, gyömbérgyökér, kerti kakukkfű, koriandermag, majoranna, mustármag
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
VADPECSENYE II.
Muflon, őz, nyúl sültekhez használható fűszerkeverék. A pecsenye napjainkban divatos, mediterrán jelleget nyer. Az új ízek kedvelőinek ajánljuk.
Összetevők: bazsalikom, borókabogyó, borsikafű, gyömbérgyökér, kerti kakukkfű, koriandermag, majoranna, mustármag, rozmaringlevél, szurokfű
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »
 
VADPÖRKÖLT I.
Dám-, gímszarvas és vaddisznó elkészítéséhez ajánljuk. A fűszerkömény és a borsikafű a majorannás aromájú fűszerekkel jól kidomborítja a vadpörkölt jellegét.
Összetevők: borsikafű, fűszerkömény, kerti kakukkfű, majoranna
Kiszerelés: tasak
Tömeg: 50 g
Tovább »